Wednesday, December 3, 2008

SNAP YOUR WORKSTATION


This my cozy overwhelm official workstation in APO department..there's a place that i been seating and working around everyday...a little bit loser if you ask me about artists in everyday work.heh! Every minutes count to finish the project!! On and on and on...

10 comments:

KTB said...

la puas aku cari blog ko...ada jugak rupenye..aku try meng'adlink'kan blog ko ni.tq..mana blog lambok,cendol, dan lain2?lama x main ngan korang ni yob...hahahaha...main lagi k kat tepi masjid?

corneamelayu said...

Aku tgh carik Abg Poji...kau kenal x abg poji.?...kawan2 aku cakap Rambai kenal abg poji...masa tu Rambai main bola tema petrotimur....kalau jumpa ang poji cakap kat dia aku carik...bleh?

pandan said...

ntah nanti aku tanya dia...dia cam blur je...

pandan said...

mana main lagi dah..main futsal la pulak...tetiap hari rabu malam...join laaa..

Fly said...

salam bro..good art work bro..full of fresh idea..gua sebenarnye jalan2 cari blog orang lain x sangka leh jumpa blog lu bro..anyway gua tetap support APO dan semoga lu dan karya-karya terus berjaya brooo tahniahh

pandan said...

kitaorg main futsal la sekarang..tetiap hari rabu mlm..join laaaaa

hairullanz said...

salam bro.. gua peminat magazine apo. semua gempak artwork lu bro.leh gua tnya bro oren punye blog ade?? gua minat la artwork dia mase dia dgn apo dulu..

pandan said...

salam...oren takde blog laa...dia ada frienster je kalau tak silap..

hairullanz said...

salam bro pandan.. thx bro pandan.. sekrg oren kat mjlh mane? lame xusha artwork oren..lame ek bro pandan dgn majalh apo.. respekk...
artwork bro memnag superb!
tp dh jarang ade poster gempak2 la.Pe2 pon lu org semua memng bakat tahap gaban.

shoppemetz said...

Salam...bro pandan apa kabar...member baik bro lambok berlakon sama2 cd Dah tegur dah, dia x de blog ke? korang sumer kt apo mmg superb...kasi korang lima bintang dan matahari

MY ARTGALLERY

MY ARTGALLERY
This my earlier artwork for apo magazine..

Sequel the good and evil collide..

MY ALTEREGO

MY ALTEREGO
One smoke free one cancer instead...

LOGO DESIGN

LOGO DESIGN
Another approval project for client..logo for night market in local area in Malaysia.