Wednesday, February 11, 2009

RED ALERT!!

Attention to citizen bloggers!!Kindly leave your mark here at ( FBI WANTED ) FOLLOW THE BLOG.Our official website will launch the new portal magazine online with prime-time commercials on the local major networks in Malaysia.(err..but still in progress..) proper method to know the feedback from all the bloggers..Thanks for the support!!World nation bloggers unite!! (PANDAN)

13 comments:

Yus Yusuf said...

Dah lama gua tunggu website APO? ni..

Fireroll said...

sama la...dah lama tggu...

pandan said...

hahahahah...tunggu je laa..pasal tgh construction ni..hasil tak tau lagi...tungguuuu!!

zitaomar said...

lu dh lama tgu eh???
gua lgi lama lu tau x???
smpaikan kakak ipar gua dh beranak ank 3 cmpor dgn kucing gua dh beranak kmbr 8, tpi xde2 pn..huhuu.. selamber je gua hdop... tpi mmg tggu r..wakakaka...apo? di hatiku.....

pandan said...

hahahahah...biasa aa tu..blog dah menyusul dah...sikit lagi ada la website pulak...sabo noo..

Yus Yusuf said...

Gua tunggu lagi lama daa..
Sejak zaman perang dunia pertama lagi gua dah tunggu ni..!!

Tora..!! Tora..!! Tora..!!

Err.. Bro..!! Mekasih forwardkan karya gua tu.. Nanti ada masa kita jumpa kat kedai oren.. Kehkehkeh..!!

Lagi satu gua tak pandai laa nak guna shoutbox baru tu.. Kena login mende pulak tu?..

pandan said...

takyah login mende...taruk nama kat login tu..pastu shoot..tulis pastu shoot lagi...senang cam bagi itik makan je!!satu lagi artikel lawak lu buleh buat tak??

Yus Yusuf said...

Artikel lawak camana tu bro?..
Bagi laa hint sikit.. Gua ni kengkadang bengap jugak..!!

Exp: Kenapa Ketam Jalan Mengiring
1)Sebab dia takde side-mirror
2)Sebab dah diajar dari kecik

Camni ke?..

pandan said...

haah!betul la tu..try aaa...

cendol said...

apa try!! try!! nak try g beli serai Laa!!! eh pan-pan..pan-pan..camna nak buat shoutbox tu?
( baik plak )

Encik Cerpelai said...

Nak buat shoutbox tu senang je..
Bukak komputer, cari laman web shoutbox free, pastu copy kod dia, pastu pastekan kat blog bro..

Pastu jangan lupa save.. Pastu gi ambik air semayang, pastu gi solat cepat..!! Asyik dengan duniawi je.. Kehkehkeh..

aslina said...

wawawww...bile nak buat website apo? aku nih memang peminat apo? yang tegar...tetiap issue tak miss...huhu...

pandan said...

insyallah..april ni menyusul website apo!!

MY ARTGALLERY

MY ARTGALLERY
This my earlier artwork for apo magazine..

Sequel the good and evil collide..

MY ALTEREGO

MY ALTEREGO
One smoke free one cancer instead...

LOGO DESIGN

LOGO DESIGN
Another approval project for client..logo for night market in local area in Malaysia.